Börtönbe kerülhet Bálint gazda gázolója

A zebrán történő gázolások komolyabban vételének következő szereplője Bálint gazda gázolója lehet, aki ugyan nem okozott halálos kimenetelű balesetet, mint Pásztor, viszont jelen állás szerint különösebb megbánást sem tanúsít...

"T. Tibor, a gázoló nem kért bocsánatot Gyuri bácsitól, nem látogatta meg, a bíróságon azonban kénytelen lesz szembenézni tette következményével. A Budapesti VI.-VII. Kerületi Ügyészség ugyanis vádat emelt ellene közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt."

[...]

"Nemrég vizsgált meg a biztosítótársaság orvosa is nagyon alaposan. Nem tudom, mi az eredmény, de a hallásom a baleset óta rossz. Nagy ütés érte a fülemet, betört a koponyám, és vérömleny keletkezett az agyamban. Kiderült, hogy a középfül kalapácscsontját tápláló ér megsérült, ezért a hallókészülék már örökre velem marad – magyarázza Gyuri bácsi, aki a rendőrségi szembesítésen találkozott gázolójával, de hiába faggatta a férfit, mi volt figyelmetlensége oka, az nem válaszolt, sőt elnézést sem kért súlyosan sérült áldozatától." - írja a blikk.hu.





A bejegyzés trackback címe:

https://zebraakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr763425708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.