Mintha nem is lennének közlekedési szabályok - TV2/Napló

Tegnap a TV2 Napló című műsorában is terítékre került a zebra téma. Sokkoló számadatok: a gépjárművezetők 3%-a áll meg és engedi át a gyalogosokat...





A bejegyzés trackback címe:

https://zebraakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr902480875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flea 2010.11.29. 13:35:56

Igazán ki lehetett volna takarni az almalogót a szabályok fölött álló idióta kocsijáról. Nem vagyok oda az Apple-ért, de ezt nem érdemlik meg. :)

terror 2010.11.29. 20:28:00

@flea: "Notorius szabalytalankodot perel az Apple. A ceg 5 milliard forint karteritest kovetel, mert az illeto - akitol elhatarolodnak a kulonfele szerveknel dolgozo ismerosei - rossz fenyben tuntette fel a ceget, amint nyiltan es nagykepuen nyilatkozott arrol, hogy tesz a kozlekedesi szabalyokra, mikozben a ceg logoja diszitette gepjarmuvet."

zebraakcio · http://zebraakcio.blog.hu 2010.11.29. 23:25:49

Jól értem, hogy egy személyi sérüléssel járó cserbenhagyásos gázolásban vétkes sofőrt csak pénzbüntetésre és 8 hónap (!) jogosítványbevonásra ítéltek?

Na EZ a felháborító.

flea 2010.11.30. 10:39:34

@errorka: LOL. Így valahogy.

@zebraakcio: van az 7 is, pedig még ittas is volt. Na neki feltehetőleg nem az unokabátyja százados, hanem valami komolyabb kapcsolata van, és nem nagy pofával emlegeti, hanem használja.

szuzi78 2010.12.07. 19:44:01

Ki a hibás a gázolásoknál. Zebrán átkelők ,mert nem tudnak repülni . Általában a sajtóból , médiából azt hallani , hogy nem jók a látásviszonyok. Egyedül a tv2 adott egy tök korrekt riportot. Bemutatta kisfilmmel a magyar valós helyzettett. Gyalogosok vigyenek magukkal fáklyát. Még ha törvénybe hoznák még akkor se állnának meg az autósok. Magyarország érdekes emberekkel van tele. Érdekes, fényes nappal ha nem állna , mert az est hajnal csillag a szemébe sütött. Bármit meg lehet magyarázni. Általában egyszerűbb mint toleránsnak vagy empatikusnak lenni. Ez Magyarország a másik eltapossássa lelkileg , testileg.